Wij moeten allemaal samen leven, hierdoor zijn er enkele richtlijnen opgesteld die ervoor zorgen dat wij ten volle kunnen genieten van ons verblijf en onze investering te Aqua Nature.

 

Voor diegenen die hun appartement te huur stellen, gelieve deze regels af te drukken en in het appartement te laten.
Goede richtlijnen, goed leven:
1. Hou de liften droog (van water en andere vloeistoffen). Na het gebruik van het zwembad is het aangeraden van de voeten volledig proper te maken vooraleer de lift gebruikt dient te worden. Liften worden zo vaak gebruikt, probeer ze dan ook proper te houden.
2. Roken is niet toegestaan in zowel de liften, gemeenschappelijke ruimtes van de gebouwen of in het omheinde zwembadgedeelte. Er zijn twee assenbakken geïnstalleerd bij de ingang van het zwembad, gebruik deze voor de peuken in weg te gooien.

3. Indien er gerookt wordt op het balkon, gelieve ervoor te zorgen dat de assen niet terechtkomen op de lagergelegen balkons. Eigenaars die de was buiten hangen te drogen, wensen deze uiteraard niet vol met assen te zien.
4. Poets het terras niet met lopend water. Hiermee bedoelen we dat het niet de bedoeling is van een volle emmer op het terras leeg te gieten. Water komt op deze manier op lagergelegen balkons terecht en zorgen voor veel ongemak bij de onderburen.

5. Hou rekening met andere eigenaars. Dit is ‘’common-sense’’, TV, radio’s,… die te luid staan zorgen ook voor overlast, ik denk dat iedereen naar Aqua Nature komt voor de rust.
6. Gebruik rubberen pads of voetjes aan stoelen, tafels, meubels zowel binnen als buiten. Dit is zodat de onderburen geen last hebben van het constante geschraap van meubels en tafels over de vloer. Alsook het getik van hakken over de vloer kan als irriterend ervaren worden.

7. Sla niet met de binnen/buitendeuren. Dit kan ook als irriterend ervaren worden door de buren.
8. Hou rekening met de nachtrust van andere bewoners. Indien er werken gedaan worden binnen het appartement, gelieve dit te doen tussen 6 uur ’s ochtends en 22u ’s avonds.

9. Gebruik de wc’s op de correcte manier. Spoel dus geen andere zaken door het toilet zoals luiers, andere papieren zaken, enz… Dit kan een verstopping veroorzaken in de hele blok.
10. Gooi het afval op de correcte manier en op de correcte plaats weg. De stad voorziet voldoende containers BUITEN het complex aan wederzijdse kanten van het park. Laat niet zomaar afval achter op openbaren plaatsen binnen het complex.

11. Zorg voor voldoende verluchting bij het koken. Iedereen beschikt over een dampkap dus gebruik deze dan ook op de correcte manier. Zo beperken we de overlast voor anderen.
12. Zorg ervoor dat alle kranen gesloten zijn. Op deze manier kan er niets overstromen, wat tot schade kan lijden van zowel uw appartement alsook dat van de buren. Schade zowel aan het gebouw alsook andere appartementen zal aan U doorgerekend worden.

13. Sla niet met de gemeenschappelijke deuren. Dit identiek hetzelfde als punt 7. Laat de kinderen nooit alleen ergens achter en beperk de overlast.
14. Laat de kinderen niet op verschillende knoppen van de liften duwen.
15. Parkeer uw auto alleen op de eigen plaats in de garage.
16. In de garage, duw niet op de rode alarmbellen. Dit zijn de brandalarmen. Duw alleen op de witte vierkante knoppen met de groene lichten. Deze dienen voor de lichten te bedienen. Indien de rode bel per ongeluk ingeduwd wordt, gelieve dan een mail te sturen naar ‘’This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.’’ en ‘’This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.’’ en laat hun weten welke bel net ingeduwd is.

17. Hou de gebouwen, zwembad en gemeenschappelijke ruimtes proper.
18. Indien U een probleem aantreft, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Op deze manier kunnen de probleem zo snel mogelijk weggewerkt worden.

19. Laat niemand deze regels overtreden, dit kan ervoor zorgen dat wij alle voordelen kwijt raken.
20. Indien U nog suggesties heeft, laat ons dit dan weten. Dit kan via ‘’This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.’’ en ‘’This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.’’ en geef ons de details van uw suggesties.

Zwembad richtlijnen:

1. Gebruik het zwembad niet buiten de aangegeven data ’s en uren. Indien er geen badmeester is, kan het zwembad niet gebruikt worden ook al is het zwembad open. Laat uw huurders weten dat dit extreem belangrijk is.
2. Gebruik geen opblaasbare voorwerpen in het zwembad.

3. Gasten met lang haar dienen dit bij elkaar te binden vooraleer het zwembad te betreden.
4. Gebruikt de douches voor het zwembad te betreden. Dit is vooral om hygiënische redenen. Zo kan het zwembad voor iedereen proper gehouden worden.

5. Wees beleefd en luister altijd naar de redder ter plaatse. De redder heeft weet van alle regels en beslissingen van de gemeenschap. Als u door de redder op een punt gewezen wordt, is dit iets wat U dient na te leven.

Veiligheid, voor uw eigen appartement en het hele complex:

1. Alle onregelmatigheden moeten onmiddellijk doorgegeven worden. U kan hiervoor Pevan bellen op het nummer ‘’966-92-34-07’’ of de bovenvermelde e-mailadressen.
2. Laat niemand binnen die U niet kent. Dit zowel niet in de gemeenschappelijke ruimtes of in de gebouwen. Op deze manier nemen wij stappen tegen diefstallen en overlast binnen het complex.

3. Laat de buitendeuren niet open voor anderen. Op deze manier kunnen ongewenste gasten binnenraken.
4. Geef de beveiligingscode niet aan anderen buiten het gebouw of complex.

5. Doe je appartementsdeur altijd slot, doe de deur niet alleen toe. Hiermee bedoelen wij van de deur altijd op dubbelslot te doen. Dieven kunnen de deur enorm snel openkrijgen als dit niet op dubbelslot is. Als u zichzelf heeft buitengesloten kan op de volgende nummer de slotenmaker bellen: ‘’655-142211’’.
6. Politie kan altijd bereikt worden op ‘’062’’ of op ‘’965-710113’’ bij noodgevallen.

7. Informeer altijd de politie en uw verzekeringsmaatschappij bij een inbraak of poging tot inbraak. Geef ons ook direct alle informatie van wat, waar, wanneer via ‘’This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.’’ en ‘’This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.’’ en bezorg ons alle details.
8. Installeer een beveiligingssysteem in uw appartement. Mahersol kan er op Uw vraag installeren. Voor meer informatie kan U de raad van bestuur contacteren.

9. Zorg voor een verzekering voor uw appartement. Daar het nieuwe appartementen zijn, vallen de kosten nog goed mee. Hiermee kan U, uzelf veel zorgen besparen.

Contactinformatie:

• Pevan: – contactinformant van het complex: 966-923407 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
• Guardia Civil: 062 of 965-710113
• Lokale politie: 092 of 965-710154
• Ziekenhuis Quiron (spoeddienst Engels/Spaans 24/24): 966-92-13-13
• Hulppost in La Mata (Spaans, geen spoeddienst): 965-290300
• Brandweer: 966-704433
• Radio Taxi(24/24): 965-712277
• Iberdrola(elektriciteit): 900-225235
• Agamed(water): 965-710569
• Pecres (liften): 902-152050
• DVB Labs (internet, tv, Wi-Fi): 966-260940
• Slotenmaker(Cerrajero in Spaans): 655-142211

Latest News

Swimming pool renovation

Swimming pool renovation

Renovation of the swimming pool

Read more

How to use this site

How to use this site

Welcome to the Official Community Website.

You will find all sorts of information in this site but to gain access to the official information such as your AGM minutes, bank details and to make comments you must be an owner of a property on the community. To ensure you are actually an owner we need you to register.

Read more

Goede richtlijnen, goed leven

Goede richtlijnen, goed leven

Wij moeten allemaal samen leven, hierdoor zijn er enkele richtlijnen opgesteld die ervoor zorgen dat wij ten volle kunnen genieten van ons verblijf en onze investering te Aqua Nature.

Read more

Reglas del buen vecino

Reglas del buen vecino

Como tenemos que convivir, aquí va una guía para todos. Por favor, respetémoslas y asó podremos disfrutar de este complejo y al mismo tiempo cuidar de la inversión que hemos realizado en Aquanature.

Read more

Good Neighbour Rules

Good Neighbour Rules

We all have to live together so here are some guidelines for our shared conduct. Please respect them so we can all enjoy our complex equally and our investment in AquaNature will be well preserved.

Read more

­